Menu
Your Cart

Čistoća i njega

THE SUSTAINABLE PEOPLE VREĆICE ZA PSE su visokokvalitetne vrećice na bazi škroba - certificirane OK kompost HOME - 100 % pogodne za kompostiranje i bi..
8.49€
THE SUSTAINABLE PEOPLE VREĆICE ZA PSE su visokokvalitetne vrećice s ručkama na bazi škroba - certificirane OK kompost HOME - 100 % pogodne za komposti..
8.49€
Marka: ZP CVETKA
Šamponi za sve boje dlake ručno su izrađeni od visokokvalitetnih biljnih ulja i biljnih vrsta maslaca. Ekstrakti svježeg bilja uzgojenog na imanju dod..
12.00€
Marka: ZP CVETKA
Predstavljamo savršeni šampon za pse bijele, svijetle i osjetljive dlake. Ovaj je šampon ručno izrađen reakcijom saponifikacije iz visokokvalitetnih b..
12.00€
Marka: ZP CVETKA
Jeste li svjesni štetnih kemikalija prisutnih u većini šampona za pse? Sintetičke kemikalije mogu, među ostalim problemima, uzrokovati svrbež, alergij..
12.00€
BALZAM ZA DLAKU PSA BALZAM ZA DLAKU PSA
Novo -15 %
Marka: ZP CVETKA
Njega psa s dugom dlakom može biti izazovna, ali korištenje balzama može ju itekako olakšati. Nanesite balzam, ostavite da djeluje 10-20 minuta i dok ..
10.12€ 11.90€
Marka: ZP CVETKA
Primjećujete li da se uši vašeg psa prečesto prljaju, posebno ljeti? Toplina i vlaga mogu dovesti do rasta štetnih bakterija i gljivica u uhu, posebno..
7.50€
HUND & HERRCHEN “Sensitive” šampon za osjetljive pseIzuzetno hranjivi šampon za osjetljive pse i štence. Zašto je prikladan čak i za najosjetljivi..
9.99€
Marka: ZP CVETKA
Naš sprej protiv krpelja napravljen je od prirodnih biljnih ekstrakata koji odbijaju krpelje i sprječavaju njihov razvoj. Ovaj sprej je potpuno bez ke..
10.90€
Marka: ZP CVETKA
Sapun za pse izrađen je od organskih hladno prešanih biljnih ulja i maslaca. Nastaje tradicionalnim procesom saponifikacije, korištenjem NaOH za pretv..
6.48€ 7.20€
Marka: ZP CVETKA
Sapun za pse izrađen je od najkvalitetnijih, organskih biljnih ulja i maslaca, te obogaćen mediteranskim biljem koje je idealno za sve vrste krzna, ča..
7.20€
Marka: ZP CVETKA
Sprej za šape je dizajniran za čišćenje i njegu šapa i krzna vašeg ljubimca. Napravljen je od 100% prirodnih sastojaka i obogaćen hranjivim biljnim ul..
7.90€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 stranice)