Menu
Your Cart

100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.

100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
Sigurna kupnja
Pouzdana dostava
Jamstvo zadovoljstva
100% biorazgradive vrećice za pse - 120 kom.
THE SUSTAINABLE PEOPLE VREĆICE ZA PSE temelje se na škrobu - 100 % biorazgradive i pogodne za kompostiranje, sa certifikatima "OK compost HOME" i "EN13432" (bez OXO, bez d2w, epi i PE)
Mjera: 23 x 33cm
Količina: 120 kom. (8 x 15 vrećica)
Izuzetno debela, velika
100 % biorazgradive
8.49€

Moguće opcije

THE SUSTAINABLE PEOPLE VREĆICE ZA PSE su visokokvalitetne vrećice na bazi škroba - certificirane OK kompost HOME - 100 % pogodne za kompostiranje i biorazgradive (bez OXO!) - velike i vrlo debele (18 µm), sigurne i otporne na vlagu.

  • ODLIČNA RAZGRADNJA: OK HOME kompost certificirane (testirane na 20-30 ° C) i stoga su biorazgradive čak i pri uvjetima niskih temperatura, poput temperatura u srednjoj Europi. To je jedini način da se kompostira izvan industrijskih obrata  (OK kompost / EN 13432).
  • EKSTRA VELIKE, EKSTRA DEBELE: 18 mikrona debele organske vrećice su vrlo snažne, neprozirne, posebno otporne na trganje i otporne na vlagu, pa omogućavaju i izuzetno veliku obliku (23 x 33 cm) i sigurno odlaganje psečeg izmeta.
  • NA OSNOVI BILJAKA: TSP vrećice organskog otpada za pse izrađene su od 30% obnovljivih sirovina (kukuruzni škrob), ostatak se temelji na petroleumu u kemijskoj strukturi koji se razgrađuje enzimima, a zatim ih mikroorganizmi metaboliziraju u vodu, CO2 i biomasu.
  • BEZ plastifikatora, polietilena i genetski modificiranih tvari. PAKIRANJE: karton izrađen od FSC certificiranog materijala, valjana jezgra izrađena od kartona umjesto plastike
  • Praktični dizajn uklapa se u bilo koji džep jakne i večinu dispanzera vrečica.

 

 

Ugodno snažne, posebno neprozirne vrećice za otpad od organskih pasa TSP su certificirane OK kompost HOME - 100 % kompostivane i biorazgradive (testirani na 20-30 ° C) i stoga su biorazgradive čak i pri uvjetima niskih temperatura, poput Hrvatske i drugih europskih zemalja. To je jedini način da se osigura raspadanje čak i izvan industrijskog kompostiranja.

Mnogi konkurentski proizvodi koji se mogu kompostirati dobivaju certifikat samo kao "OK kompost" ili u skladu s "EN 13432". Testiranje se provodi u agresivnom industrijskom kompostnom okruženju pri 60-70 ° C. Iako to u načelu znači da ti proizvodi mogu biti biorazgradljivi, to ne znači da djeluje i na lokalnim temperaturama. U prirodi može biti samo djelomična degradacija. Ostali dobavljači čak nude normalnu plastiku (PE ili polietilen) kao "razgradljivu" ili "kompostirajuću", ali uz pomoć aditiva poput "epi" ili "d2w" pod utjecajem sunca plastika nažalost ne raspada u potpunosti ...

Napišite recenziju

Oprez: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Srodni proizvodi

Ami Planet je prva svjetska tvrtka za hranu za kućne ljubimce koja se temelji isključivo na biljkama. Sa proizvodnjom su počeli 2002. godine, a njihov..
23.90€ - 69.90€
ŠAMPON ZA PSE ŠAMPON ZA PSE
Novo -10 %
Šamponi za sve boje dlake ručno su izrađeni od visokokvalitetnih biljnih ulja i biljnih vrsta maslaca. Ekstrakti svježeg bilja uzgojenog na imanju dod..
10.80€ 12.00€
Soopa štapići BANANA & MASLAC OD KIKIRIKIJA (100g) Maslac od kikirikija sadržava zdrave masnoće i puno vitamina E koji pseću dlaku mogu učiniti sj..
4.95€
Vegdog VEGGIES imune nije samo ukusna i zdrave nagrada za vašeg psa, već su i dobre za klimu, štedeći tako 1 kg CO2 u usporedbi s mesnom hranom - to j..
3.79€

O Taffy & LillyJedan smo od rijetkih dobavljača i internetskih prodavaca hrane za pse na bazi biljaka i bjelančevina u Europi koji ima više od 30 različitih proizvoda. Od sredine 2019. godine tražimo samo najbolje i kvalitetne proizvođače hrane za pse koji će vam pružiti savršen obrok za vašeg ljubimca.

Koliko je moguće, koristimo samo obnovljive izvore energije, kartonske kutije, papirne ljepljive trake i slično, da također i sa pakiranjem naših proizvoda vodimo brigu o prirodi i okolišu.

Kupci su također birali

VEGDOG GREEN CRUNCH biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena prehramben..
16.90€ - 62.90€
VEGDOG DENTALS su održiva alternativa čišćenju zuba vašeg vjernog prijatelja. Proizvedeni su prema potpuno biljnom receptu s ciklom i tapiokom. Obožav..
4.29€
ALL-IN VELUXE Mineral Powder mineralni prah sadrži sve vitamine, minerale, elemente u tragovima i aminokiseline koje su osnovne za veganske pse i ne m..
24.90€
Vegdog ADULT Tetra Pak Vegdog ADULT Tetra Pak
Nije na zalihi
VEGDOG ADULT mokra hrana u inovativnom Tetra Paku je kompletna hrana za sve odrasle pse starije od 12 mjeseci (ovisno o pasmini i veličini) i nudi zdr..
2.27€