Menu
Your Cart

Naša priča

Upoznajte Taffyja i Lilly

To smo mi, Taffy i Lilly. U nekim smo stvarima potpuno različiti, ali u drugima vrlo slični. Pogodiš u kojima? Dopustite da vam pomognem u nagađanju. Iako se po boji, veličini kose i mnogim drugim stvarima jako razlikujemo, oboje se volimo igrati, maziti, volimo žvakati i prije svega dobro jesti.

Ono što nam je također zajedničko jest da smo u prošlosti oboje imali problema s kožom, suzama, obojenom kosom i svrbežom šapa, što je bila zaista neugodna stvar.

Moje ime, Taffy, ima nježan ton kao i moj karakter, iako sam ogroman labrador težak 40 kilograma s izvanrednim apetitom. Priznajem, moj se svijet vrti oko hrane, tako da sam u prošlosti imao stalnih problema s viškom kilograma. (Tko ih nema? :))

Moja prijateljica Lilly, međutim, tek je 5 kg težak Cotton. Stalno bi se igrala i nikad ji nedostaje energije. Zbog toga joj je potrebna visokokvalitetna hrana koja sadrži sve potrebne vitamine, minerale i druge hranjive tvari.

Jako smo zadovoljni što sve više naših četveronožnih prijatelja jede biljnu proteinsku hranu. Oni su, poput Lilly i ja, sada puno sretniji, uvijek puni energije i zdravi.

Za sebe mogu reći da moj gospodar odabire za mene zaista ukusnu i zdravu hranu koju obožavam. Već nakon prvog mjeseca uvođenja promjene u prehrani primijetio sam veliku razliku u dobrobiti, dok je Lilly trebalo 3 mjeseca. Ionako je dama i malo je izbirljivija.

Moja i Lillyna koža, dlaka i probavni trakt čudesno su se poboljšali biljnom hranom za pse. Znate li koliko ljudi ide niz cestu i pitaju nas što jedemo da smo tako blistavi i raspoloženi? Pa barem dok se ne valjamo u blatu :)

Probajte, neće vam biti žao. U slučaju da vaš pas ne voli hranu, imamo i 14-dnevno jamstvo zadovoljstva.

Vas zanima više? Pregledajte prozivode OVDJE.