Menu
Your Cart

Zadovoljni psi

Smoki i domaći bili smo jako zadovoljni kada smo na Internetu naišli na oglas veganske hrane za pse dostupne u Sloveniji. Bilo je puno radosti pri otvaranju velike vreće briketa kad je Smoki brzo ugurao glavu u vreću. Prijelazno razdoblje s uvođenjem novih briketa bilo je toliko nepotrebno :))
Taffy & Lilly je najbolje društvo! Njihovi proizvodi su najbolji i preporučila bih svima koji svom psu žele pružiti samo najbolje! Naša Pupa skače od radosti svaki put kad primimo njihov paket i brzo sami poslužimo njihove delicije. Napokon sam pronašla tvrtku koja unosi određenu vrijednost u kvalitetu hrane za naše male štence. Naravno, moram pohvaliti i vlasnike! Oni su vrlo prijateljski, jednostavni i uvijek dostupni ako su vam potrebne dodatne informacije i pomoć. ☺️ Da ne spominjemo brzu dostavu naručenog paketa! 👍 Ukratko, super ste i dobili ste novog, najsretnijeg, trajnog klijenta ... moju Pupu.
Tražila sam po internetu hranu koja će odgovarati našim psima i srećom sam pronašla Taffy & Lilly jer psi imaju alergije i želučane probleme. Već prvi dan nakon promjene hrane nije bilo loše reakcije. Stvarno sam bila sretna :) Lola nema alergijske reakcije, a Ai nema probavnih problema :) Da ne spominjem poslastice, Lola bi za batat učinila sve ;)
Mimi stvari su sjajne :)
Jednom riječju KONAČNO! Napokon netko tko misli i na naše najbolje prijatelje koji uživaju u veganskoj prehrani. Široka paleta vrhunskih proizvoda kojima moji četveronožni prijatelji ne mogu odoljeti. Da ne spominjem ljubaznost i dostupnost, te brzu dostavu. Radujemo se što ćemo ponovo kupiti!
Zara obično ne voli brikete i moram je hraniti rukom. Kad sam otvorio vreću Vegdog, odmah je ubacila glavu u vreću i počela jesti.
Teddy od mokre hrane preferira konzerve vegdog. Izvrsne su za kombiniranje sa svježe kuhanom hranom.
Vrlo sam pozitivno iznenađena i impresionirana proizvodima. Pas je rado prihvatio hranu i još više uživao u njoj. Sretan pas, sretan vlasnik. 😊
Stvarno ste nam uljepšali dan, ali za Meda ne samo dan, već cijeli mjesec 😊. Nevjerojatno voli vaše poslastice. Još nije probao brikete, ali kad ih je pomirisao, rep mu je išao 100 na sat tako da mislim da neće dugo trajati.
Naši vole soopa poslastice. Sve bih učinio za štapiće od kikirikijevog maslaca.
Tillmann voli svoju oznaku. Hvala!
Ako moraju ići na posao tijekom samoizolacije, tada zaslužuju i užinu.
Oba naša psa vole poslastice!
Vrlo ukusne poslastice, psi su ih pojeli s najvećom radošću!
Poslastice su vrlo ukusne!
Belle voli brikete Green Crunch!
Paket je upravo stigao! Hvala ponovno! Pozdrav od Josefe
Bobi uživa u večeri
Gotovo da nemamo prijatelja koji bi zagovarali vegansku hranu za pse. Ipak smo se odlučili za ovakav način prehrane
Jako smo zadovoljni, hvala vam!
Miley obožava ove veganske žvakalice, super su zdrave i ne sadrže gluten!
Lexi voli Soopa poslastice i Vegdog Green Crunch. I volimo tvoje vrećice za izmet.

Veliki izbor zdravih proizvoda za pse

Zadovoljni psi

Imate li dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas: