Menu
Your Cart

Zadovoljni psi

Smoki i domaći bili smo jako zadovoljni kada smo na Internetu naišli na oglas veganske hrane za pse dostupne u Sloveniji. Bilo je puno radosti pri otvaranju velike vreće briketa kad je Smoki brzo ugurao glavu u vreću. Prijelazno razdoblje s uvođenjem novih briketa bilo je toliko nepotrebno :))
Taffy & Lilly je najbolje društvo! Njihovi proizvodi su najbolji i preporučila bih svima koji svom psu žele pružiti samo najbolje! Naša Pupa skače od radosti svaki put kad primimo njihov paket i brzo sami poslužimo njihove delicije. Napokon sam pronašla tvrtku koja unosi određenu vrijednost u kvalitetu hrane za naše male štence. Naravno, moram pohvaliti i vlasnike! Oni su vrlo prijateljski, jednostavni i uvijek dostupni ako su vam potrebne dodatne informacije i pomoć. ☺️ Da ne spominjemo brzu dostavu naručenog paketa! 👍 Ukratko, super ste i dobili ste novog, najsretnijeg, trajnog klijenta ... moju Pupu.
I browsed the internet for food that would suit both of our dogs and luckily found Taffy & Lilly because they have allergies and stomach problems. Already the first day after changing the food no bad reaction. I was really happy :) Lola has no allergic reactions and Ai has no digestive problems :) Not to mention the treats, for a sweet potato Lola would do anything ;)
Mimi stvari su sjajne :)
Jednom riječju KONAČNO! Napokon netko tko misli i na naše najbolje prijatelje koji uživaju u veganskoj prehrani. Široka paleta vrhunskih proizvoda kojima moji četveronožni prijatelji ne mogu odoljeti. Da ne spominjem ljubaznost i dostupnost, te brzu dostavu. Radujemo se što ćemo ponovo kupiti!
Zara obično ne voli brikete i moram je hraniti rukom. Kad sam otvorio vreću Vegdog, odmah je ubacila glavu u vreću i počela jesti.
Teddy od mokre hrane preferira konzerve vegdog. Izvrsne su za kombiniranje sa svježe kuhanom hranom.
Vrlo sam pozitivno iznenađena i impresionirana proizvodima. Pas je rado prihvatio hranu i još više uživao u njoj. Sretan pas, sretan vlasnik. 😊
Stvarno ste nam uljepšali dan, ali za Meda ne samo dan, već cijeli mjesec 😊. Nevjerojatno voli vaše poslastice. Još nije probao brikete, ali kad ih je pomirisao, rep mu je išao 100 na sat tako da mislim da neće dugo trajati.
Naši vole soopa poslastice. Sve bih učinio za štapiće od kikirikijevog maslaca.
Tillmann voli svoju oznaku. Hvala!
Ako moraju ići na posao tijekom samoizolacije, tada zaslužuju i užinu.
Oba naša psa vole poslastice!
Vrlo ukusne poslastice, psi su ih pojeli s najvećom radošću!
Poslastice su vrlo ukusne!
Belle voli brikete Green Crunch!
The box just arrived! Thank you again! Regards from Josefa
Bobi enjoys the dinner
We have almost no friends who would advocate vegan dog food. Nevertheless, we opted for this way of eating
We're very happy, thank you!
Miley has been loving these vegdog chews, they're super healthy & even gluten free!

Veliki izbor zdravih proizvoda za pse

Zadovoljni psi

Imate li dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas: