Menu
Your Cart

Dostava

Ovdje možete pronaći sve podatke o otpremi. Ako imate dodatnih pitanja, molimo da nam se obratite porukom na info@taffylilly.com

Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu je 15 € ili više (bez troškova isporuke). Narudžbe veće od 30 € nagrađujemo sa besplatnim poklonom.

Troškovi dostave

Država Narudžba do 75 € Narudžba iznad 75 €
Hrvatska 7,85 € besplatno

Dostava se obračunava na blagajni.

Procijenjeno vrijeme isporuke

Dostava obično traje oko 3-5 radnih dana. U rijetkim slučajevima može potrajati i nekoliko duže. U slučaju, da trebate bržu isporuku, javite nam to prije naručivanja na info@taffylilly.com, kako bismo skupa pronašli optimalno riješenje.

Molimo, imajte na umu, da pakete šaljemo iz skladišta u Sloveniji, i da se usluge obrade, pakiranja i slanja ne vrše na praznike, koji važe u Sloveniji.

Dostava

Vašu uspješno izvršenu narudžbu (ili plaćenu, u slučaju odabira plaćanja virmanom na transakcijski račun) isti ili sljedeći dan predajemo dostavnoj službi. O tome ćemo Vas obavijestiti na Vašu email adresu. Dostavna služba će Vam poslati broj za praćenje ili druge podatke o statusu i dostavi narudžbe.

U našoj partnerskoj službi dostave trude se, kako bi isporučili narudžbe na vrijeme. Međutim, mogu se pojaviti nepredviđena kašnjenja zbog vremenskih ili prometnih uvjeta. Ljubazno vas molimo za strpljenje i razumijevanje u takvim slučajevima.

U slučaju bilo kakvih problema vezanih uz rok isporuke, kvalitetu usluge, izgled ili sadržaj primljene pošiljke, molimo da nas odmah obavijestite na e-mail adresu info@taffylilly.com.