Menu
Your Cart

Dostava

Ovdje možete pronaći sve podatke o otpremi. Ako imate dodatnih pitanja, obratite se na info@taffylilly.com

Minimalna vrijednost narudžbe za dostavu je 110kn ili više (bez troškova isporuke). Za narudžbe veće od 220kn dobit ćete besplatan poklon, a za narudžbe iznad 330kn dostava je besplatna ;)

 

  1. COVID-19

Zbog trenutne situacije, ljubazno vas molimo za toleranciju. Niže su opisani trenutačni uvjeti narudžbe, tako da možemo zaustaviti ovu neugodnu situaciju.

I dalje smo vam na raspolaganju, ali u malo smanjenoj dostupnosti. Pakete šaljemo samo dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom, putem GLS kurirske službe. GLS je također ograničio svoje usluge, stoga imajte na umu sljedeće:

  • Zbog vaše zaštite i zaštite kurira, ljubazno vas molimo da se rjeđe odlučujete o plaćanju pouzećem.
  • Dostava paketa vršit će se na otvorenom, na sigurnoj udaljenosti od 1,5 m. GLS kuriri neće ući u zatvoreni prostor. Primatelj paketa trebao bi ga preuzeti vani.
  • Primatelji paketa odlučite se za dostavu na dogovoreno mjesto u najvećoj mogućoj mjeri. Dostava na dogovoreno mjesto znači da primatelj ne potpiše preuzimanje, tako da kurir može napustiti paket, npr. na vratima, iza ograde, u kući itd.
  • Ako se paket ne može dostaviti beskontaktno ili na siguran način, paket će se odmah vratiti pošiljatelju bez mogućnosti osobnog preuzimanja ili ponovne dostave. Molimo vas, da se prije dostave dogovorite sa kurirjem, da ne bi došlo do vraćanja paketa i dodatnih troškova te kašnjenja isporuke.


Zahvaljujemo što slijedite smjernice i pomažete u osiguravanju neometane dostave jer u protivnom slučaju (u slučaju vraćanja previše paketa) nažalost ćemo morati privremeno zatvoriti online shop.

#ostanidoma

 

  1. Troškovi dostave
DržavaNarudžba do 330knNaudžba iznad 330kn
Hrvatska29,95knbesplatno

 

  1. Procijenjeno vrijeme isporuke

Dostava obično traje oko 3-5 radnih dana. U rijetkim slučajevima može potrajati i nekoliko duže. Javite nam se na info@taffylilly.com ako vam treba brza isporuka prije narudžbe kako bismo vam mogli pomoći u željenom datumu otpreme.

Imajte na umu da se naši paketi šalju s našeg skladišta u Sloveniji, tako da naše skladište nije dostupno državnim praznicima, a narudžbe ili paketi se ne obrađuju tijekom ovih dana.

 

  1. Dostava

Nakon što je narudžba uspješno završeno, isporučuje se isti ili slijedeći dan. Također ćete biti obaviješteni e-poštom. Broj za praćenje i ostale podatke o dostavi slati će kurirski servis na vašu e-mail adresu ili tel. broj.

Naši kurirski partneri daju sve od sebe kako bi isporučili narudžbe na vrijeme. Međutim, mogu se pojaviti nepredviđena kašnjenja zbog vremenskih ili prometnih uvjeta. Ljubazno vas molimo za strpljenje i razumijevanje u takvim slučajevima.