Menu
Your Cart

Vegdog GREEN CRUNCH

Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Vegdog GREEN CRUNCH
Sigurna kupnja
Pouzdana dostava
Jamstvo zadovoljstva
Vegdog GREEN CRUNCH
VEGDOG GREEN CRUNCH biljna je hrana za odrasle pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa.

Sastav: leća, grašak, slatki krumpir, proteini graška, ulje suncokreta, rogač, minerali, ulje repice, borovnice, bundeva, morske alge…
Bez žitarica
Bez soje
Provjerena EU kvaliteta
Vegan
15.90€
  • Zaliha: Na zalihi
  • Marka: VEGDOG

Moguće opcije

VEGDOG GREEN CRUNCH biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena prehrambenim potrebama odraslih, kao i osjetljivih, pasa.

Leća i grašak odlikuju se profilom aminokiselina koji je optimalan za pse, zato su izvrstan izvor proteina za naše četveronožne prijatelje. Druge važne prehrambene tvari uključuju sastojke kao što su slatki krumpir, borovnice i mrkve. Upotrijebljene alge (porijeklom iz EU) osiguravaju esencijalne masne kiseline EPK i DHK (omega-3 i omega-6 masne kiseline). Masne kiseline EPK i DHK važne su za dobru funkciju stanica. Istovremeno djeluju protuupalno.

Dodatni sastojci nove recepture: Bundeva je bogata hranjivim tvarima i vlaknima te sadržava velike količine vitamina A, C i E te važnih vlakana. Izniman sadržaj kalija u bundevi (otprilike 300 mg u 100 grama bundeve) može pozitivno utjecati na srce i cirkulaciju. Zahvaljujući niskom sadržaju natrija bundeva djeluje kao diuretik, tako da se u tijelu potiču procesi detoksikacije i lakše se uklanjaju štetne otpadne tvari. Borovnice su prerađene zbog svojih antioksidativnih svojstava. Karakterističan je visok sadržaj vlakana koji povoljno utječe na probavu. Minerali kao što su željezo, magnezij, kalcij i kalij u velikoj količini nalaze se u plavim bobicama i sadržavaju puno vitamina B i E.

Hrana za pse VEGDOG GREEN CRUNCH sadržava i mineralni prah koji osigurava optimalno pokrivanje svih prehrambenih potreba pasa.

Hrana VEGDOG GREEN CRUNCH nije prikladna za mladunce i kuje koje doje jer su njihove potrebe za prehranom i energijom veće.

Proizvodi VEGDOG ne sadržavaju atraktante, boje i konzervanse te, naravno, nisu testirani na životinjama.

Upotrebljivo najmanje do: godinu dana od datuma proizvodnje (vidi pakiranje)

Čuvanje: čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Napišite recenziju

Oprez: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Srodni proizvodi

Soopa BANANA & BUNDEVA SENIOR zubni štapićiStariji psi su super.Zato smo stvorili ove ukusne poslastice za sve vrste starijih štenaca kojima j..
4.95€
Soopa štapići za žvakanje KELJ & JABUKA  (100g) Zbog svojeg anti karcinogenih i za imunološki sustav bitnog sustava poznajemo kelj i kao “zeleni k..
4.95€
Soopa štapići Paw-Na Colada (100g)Tražite ukusnu poslasticu za pse koja je ujedno i zdrava?Podignimo šapu i proslavimo uz Soopa Limited – iz..
4.95€
Prirodni – bezmesni PIKA kolačići za pse su ideja i proizvod Pekare Pika dog. Rade se ručno, tako da je svaki kolačić unikatan. Kolačići su 100% priro..
3.38€

O Taffy & LillyJedan smo od rijetkih dobavljača i internetskih prodavaca hrane za pse na bazi biljaka i bjelančevina u Europi koji ima više od 30 različitih proizvoda. Od sredine 2019. godine tražimo samo najbolje i kvalitetne proizvođače hrane za pse koji će vam pružiti savršen obrok za vašeg ljubimca.

Koliko je moguće, koristimo samo obnovljive izvore energije, kartonske kutije, papirne ljepljive trake i slično, da također i sa pakiranjem naših proizvoda vodimo brigu o prirodi i okolišu.

Kupci su također birali

VEGDOG GREEN CRUNCH biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena prehramben..
16.90€ - 62.90€
VEGDOG DENTALS su održiva alternativa čišćenju zuba vašeg vjernog prijatelja. Proizvedeni su prema potpuno biljnom receptu s ciklom i tapiokom. Obožav..
4.29€
ALL-IN VELUXE Mineral Powder mineralni prah sadrži sve vitamine, minerale, elemente u tragovima i aminokiseline koje su osnovne za veganske pse i ne m..
24.90€
VEGDOG ADULT mokra hrana u inovativnom Tetra Paku je kompletna hrana za sve odrasle pse starije od 12 mjeseci (ovisno o pasmini i veličini) i nudi zdr..
2.27€ - 3.19€
SASTAV: 34% batata, 18% graška, 15% proteina graška, leća, minerali, ulje repice, suncokretovo ulje, laneno sjeme, rogač, pivski kvasac, mrkva, 0,1% borovnica, bundeva, 0,1% alge

ANALITIČKI SASTAV: 23% sirovih proteina, 7,5% sirovih masti, 3,3% sirovih vlakana, 6,3% sirovog pepela, 8,0% vlage, 0,8% kalcija, 0,4% fosfora, Ca/P omjer 2:1, purin 40 mg/100 g

NUTRITIVNI DODATCI na kg hrane: Vitamin A (3a672a) 13.300 IU; vitamin D3 (3a671) 1.520 IU; vitamin B12 (cijanokobalamin) 57 μg; kalcijev D-pantotenat (3a841) 19 mg; L-karnitin (3a910) 250 mg; taurin (3a370) 999 mg; metionin 5,1 g; željezo (željezo glicin) (3b108) 2,85 mg; bakar kao bakreni kelat glicin hidrata (3b413) 2,85 mg; cink kao cinkov oksid (3b603) 47,5 mg; selen kao natrijev selenit (E8) 0,19 mg; jod u obliku kalcijevog jodata, bezvodni (3b202) 1,24 mg

ENERGETSKA VRIJEDNOST: 348 kcal/1,46 MJ na 100 g

Prehrambeni savjeti:

5kg ili manje : 75 - 115g30kg: 290 - 430g
10kg: 120 - 190g40kg: 350 - 550g
20kg: 200 - 310g50kg: 420 - 650g

 

Prelazite polako na hranu tijekom razdoblja od 2-3 tjedna. Polako smanjite staru hranu za pse i zamijenite je VEGDOG hranom.

Pravne informacije o hranjenju: Preporuke hranjenja samo su smjernice, a potrebe svakog psa mogu se razlikovati.