Menu
Your Cart

AMI MINI & TOYS

AMI MINI & TOYS
-10 %
Sigurna kupnja
Pouzdana dostava
Jamstvo zadovoljstva
AMI MINI & TOYS
Amì Planet formula za male pasmine pasa.Dijeta održavanja koja zadovoljava njihove dnevne prehrambene potrebe i brine o njihovom zdravlju.
Bez glutena, umjetnih boja i konzervansa
Skrbi za pse od 2002
Provjerena EU kvaliteta
Potpuna i uravnotežena hrana
8.90€
 • Zaliha: Na zalihi
 • Marka: AMI

Moguće opcije

Ami Planet je prva svjetska tvrtka za hranu za kućne ljubimce koja se temelji isključivo na biljkama. Sa proizvodnjom su počeli 2002. godine, a njihova četiri stupa, na kojima temelje su: ljubav prema svim životinjama, poštivanje ljudi, zaštita Zemlje i bavljenje znanošću.

Amì MINI & TOYS je specijalizirana formula za odrasle pse malih (i sićušnih) pasmina. Ovaj kompletan obrok je lako probavljiv i bez ostataka lijekova. Pruža sve potrebne hranjive tvari za dnevne prehrambene potrebe vašeg psa, osiguravajući njegovo cjelokupno zdravlje i dobrobit.

 •         Bez GMO
 •         Bez glutena
 •         Bez prehrambenih boja
 •         Bez konzervansa
 •         Bez ostataka lijeka
 •         1000 mg/kg taurina
 •         Kompletna hrana
 •         Veganski Vitamin E
 •         L-karnitin
 •         Uravnoteženo
 •         Etično i ekološki prihvatljivo

 

Upotrebljivo najmanje do: navedeno na pakiranju

Čuvanje: čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Napišite recenziju

Oprez: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Srodni proizvodi

Soopa BANANA & BUNDEVA SENIOR zubni štapićiStariji psi su super.Zato smo stvorili ove ukusne poslastice za sve vrste starijih štenaca kojima j..
4.95€
Soopa štapići za žvakanje KELJ & JABUKA  (100g) Zbog svojeg anti karcinogenih i za imunološki sustav bitnog sustava poznajemo kelj i kao “zeleni k..
4.95€
Soopa štapići Paw-Na Colada (100g)Tražite ukusnu poslasticu za pse koja je ujedno i zdrava?Podignimo šapu i proslavimo uz Soopa Limited – iz..
4.95€
Prirodni – bezmesni PIKA kolačići za pse su ideja i proizvod Pekare Pika dog. Rade se ručno, tako da je svaki kolačić unikatan. Kolačići su 100% priro..
3.38€

O Taffy & LillyJedan smo od rijetkih dobavljača i internetskih prodavaca hrane za pse na bazi biljaka i bjelančevina u Europi koji ima više od 30 različitih proizvoda. Od sredine 2019. godine tražimo samo najbolje i kvalitetne proizvođače hrane za pse koji će vam pružiti savršen obrok za vašeg ljubimca.

Koliko je moguće, koristimo samo obnovljive izvore energije, kartonske kutije, papirne ljepljive trake i slično, da također i sa pakiranjem naših proizvoda vodimo brigu o prirodi i okolišu.

Kupci su također birali

VEGDOG GREEN CRUNCH biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena prehramben..
16.90€ - 62.90€
VEGDOG DENTALS su održiva alternativa čišćenju zuba vašeg vjernog prijatelja. Proizvedeni su prema potpuno biljnom receptu s ciklom i tapiokom. Obožav..
4.29€
ALL-IN VELUXE Mineral Powder mineralni prah sadrži sve vitamine, minerale, elemente u tragovima i aminokiseline koje su osnovne za veganske pse i ne m..
24.90€
VEGDOG ADULT mokra hrana u inovativnom Tetra Paku je kompletna hrana za sve odrasle pse starije od 12 mjeseci (ovisno o pasmini i veličini) i nudi zdr..
2.27€ - 3.19€
Sastojci: kukuruzni gluten, kukuruz, riža, grašak, suncokretova sačma, kukuruzno ulje, hidrolizirani biljni proteini, minerali.


Analitički sastojci: sirove bjelančevine 26,00%, sirove masti 12,00%, sirova vlakna 3,50%, sirovi pepeo 4,00%


Dodaci:
Nutritivni dodaci po kg: vitamin A 21.000 IU, vitamin D3 1.500 IU, jod 2 mg (obloženi granulirani kalcijev jodat, bezvodni 3,08 mg), bakar 9,6 mg (bakar [II] sulfat pentahidrat 25,15 mg, bakar [II] kelat proteinskih hidrolizata 32 mg), mangan 25,4 mg (manganov sulfat, monohidrat 78,2 mg), cink 100 mg (cink sulfat, monohidrat 205,5 mg, cink kelat proteinskih hidrolizata 572,5 mg), selen 0,05 mg (selenizirani kvasac Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktiviran 22,75 mg).
Tehnološki dodaci po kg: Ekstrakti biljnih ulja bogati tokoferolima 3.000 mg.

Metabolična energija 3.725 kcal/kg.