Menu
Your Cart

VEGDOG FARMER'S CRUNCH

VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
Sigurna kupnja
Pouzdana dostava
Jamstvo zadovoljstva
VEGDOG FARMER'S CRUNCH
VEGDOG FARMER’S CRUNCH biljna je hrana za odrasle pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa.

Sastav: Pahuljice krumpira, grašak, krumpirov protein, fava grah, riža. Rižine mekinje, batat, komina jabuke, rogač, pivski kvasac, minerali, laneno sjeme, suncokretovo ulje, repičino ulje, hidrolizirani pivski kvasac, alge
Bez žitarica
Bez soje
Provjerena EU kvaliteta
Vegan
13.90€
  • Zaliha: Na zalihi
  • Marka: VEGDOG

Moguće opcije

VEGDOG FARMER'S CRUNCH suha hrana je potpuna hrana za odrasle pse od 12 mjeseci (ovisno o pasmini i veličini) i nudi zdravu alternativu u planu prehrane.

Odlikuje se posebno visokom ukusnošću i prihvatljivošću uz vrlo probavljiv recept. Krumpir kao izvor proteina novi je hit, pa je FARMER'S CRUNCCH idealan i za osjetljive pse.
Kao i sva naša kompletna hrana, FARMER'S CRUNCH također psima pruža sve hranjive tvari koje su im potrebne da budu u formi i zdravi. Uz kvalitetu naših proizvoda, zadovoljenje potražnje također nam je na prvom mjestu! Ove kriterije jamčimo radom sa specijaliziranim veterinarima.

Do sada je krumpir mnogima bio poznat samo kao opskrbljivač ugljikohidratima. Ono što većina ljudi ne zna: daleko podcijenjeni krumpir također pruža visokokvalitetne i lako probavljive proteine ​​i stoga je prekrasan lokalni izvor proteina! Optimalan sastav hranjivih tvari također podržava fava grah. Osigurava dodatne vrijedne proteine, dok je riža izvor ugljikohidrata.
Dodane alge osiguravaju esencijalne omega-3 i -6 masne kiseline. Podržavaju meko krzno i ​​zdravu kožu - idealno za duge sate maženja s vašim četveronožnim prijateljem. Pravi super sastojak!
FARMER'S CRUNCH suha hrana također sadrži prilagođeni mineralni vitaminski prah, koji osigurava druge esencijalne hranjive tvari kao što su B12, taurin i karnitin, koji su važni za zdravo srce i funkcioniranje metabolizma.
Druge važne hranjive tvari uključuju kominu jabuke i laneno sjeme.

Želimo samo najbolje za naše voljene četveronožne prijatelje, zato naša hrana ne sadrži nikakve atraktante, boje i konzervanse. A budući da želimo zaštititi sve životinje, prirodno se suzdržavamo od testiranja na životinjama.

Vjerni našem motu „ČINI DOBRO. HRANI BOLJE.” sastojci su uglavnom regionalnog podrijetla i naravno zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

FARMER'S CRUNCH se lako kombinira s našom suhom hranom GREEN CRUNCH i ne zahtijeva veliku promjenu hrane.

Hrana za pse FARMER'S CRUNCH nije prikladna za štence i dojilje jer su njihovi prehrambeni i energetski zahtjevi povećani.

Upotrebljivo najmanje do: godinu dana od datuma proizvodnje (vidi pakiranje)

Čuvanje: čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Napišite recenziju

Oprez: HTML nije podržan!
Loše Dobro
Captcha

Srodni proizvodi

VeggieAnimals PLUS VeggieAnimals PLUS
Nije na zalihi
VeggieAnimals PLUS prirodna je i ukusna hrana za pse prikladna za pse svih veličina. Posebno ga je formulirao tim profesionalnih veterinara kako bi pr..
25.90€ - 89.20€
VEGDOG BEEVYS 80 g - Zdrava nagrada s posebnom aromom! Čisto biljni štapići s dimom od cikle i bukveVEGDOG BEEVYS - jackpotovi za vaše gurmane s d..
3.29€
VEGDOG SENIOR Grašak & proso biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa.Optimalno je prilagođen..
3.99€ - 6.99€
Sprej za šape je dizajniran za čišćenje i njegu šapa i krzna vašeg ljubimca. Napravljen je od 100% prirodnih sastojaka i obogaćen hranjivim biljnim ul..
7.90€

O Taffy & Lilly



Jedan smo od rijetkih dobavljača i internetskih prodavaca hrane za pse na bazi biljaka i bjelančevina u Europi koji ima više od 30 različitih proizvoda. Od sredine 2019. godine tražimo samo najbolje i kvalitetne proizvođače hrane za pse koji će vam pružiti savršen obrok za vašeg ljubimca.

Koliko je moguće, koristimo samo obnovljive izvore energije, kartonske kutije, papirne ljepljive trake i slično, da također i sa pakiranjem naših proizvoda vodimo brigu o prirodi i okolišu.

Kupci su također birali

VEGDOG GREEN CRUNCH biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena prehramben..
16.90€ - 62.90€
VEGDOG DENTALS su održiva alternativa čišćenju zuba vašeg vjernog prijatelja. Proizvedeni su prema potpuno biljnom receptu s ciklom i tapiokom. Obožav..
4.29€
ALL-IN VELUXE Mineral Powder mineralni prah sadrži sve vitamine, minerale, elemente u tragovima i aminokiseline koje su osnovne za veganske pse i ne m..
24.90€
Vegdog ADULT Tetra Pak Vegdog ADULT Tetra Pak
Nije na zalihi
VEGDOG ADULT mokra hrana u inovativnom Tetra Paku je kompletna hrana za sve odrasle pse starije od 12 mjeseci (ovisno o pasmini i veličini) i nudi zdr..
2.27€
Sastav
34,3% krumpirove pahuljice, grašak, 12,1% krumpirov protein, 7,4% fava grah, riža. Rižine mekinje, slatki krumpir, 3% jabučne komine, rogač, pivski kvasac, minerali, 2% laneno sjeme, suncokretovo ulje, repičino ulje, hidrolizirani pivski kvasac, alge

Analitičke komponente
Sirovi proteini 20,7%, sirove masti 7,7%, sirova vlakna 3,5%, sirovi pepeo 3,8%, vlaga 7,6%, kalcij 0,36%, fosfor 0,37%, Ca:P 1,0:1 (omjer kalcij/fosfor), NFE 50,0%

Sadržaj kalorija: 353 kcal/ 1,48 MJ konvertibilne energije na 100 g hrane

Nutritivni dodaci po kg hrane:
Vitamin A (3a672a) 20 000 IU; Vitamin D3 (3a671) 1.840 IU; Vitamin B12 (cijanokobalamin) 72 µg; Kalcijev D-pantotenat (3a841) 19,2 mg; L-karnitin (3a910) 252 mg; Taurin (3a370) 998 mg; metionin 7447 mg; Željezo (željezni glicinat) (3b108) 2,65 mg; Bakar (bakar(II)-sulfat, pentahidrat (3b413) 2mg; Cink (cinkov oksid) (3b603) 67mg;
Jod (kalcijev jodat, bezvodni) (3b202) 1,53 mg

Napomena o hranjenju
Obratite pozornost na sporu promjenu hrane tijekom 3 tjedna. Postupno smanjite uobičajenu hranu i zamijenite je odabranom VEGDOG sortom. Kod nutritivno osjetljivih pasa trebali biste odvojiti malo više vremena (barem 4 tjedna). Imajte na umu da u prvih nekoliko tjedana nakon prelaska može doći do promjene u količini i strukturi fecesa te pojačanog stvaranja plinova. Međutim, to bi se trebalo događati sve rjeđe nakon razdoblja prijelaza i više se ne bi trebalo događati nakon nekoliko tjedana.

Preporuka za hranjenje:
Dnevna količina u gramima (približne vrijednosti; treba prilagoditi individualnim životnim uvjetima kao što su vježbanje, pasmina, aktivnost, godišnje doba i metabolizam). Poslužite na sobnoj temperaturi.

Tjelesna težina psa: dnevni obrok (malo aktivan - aktivan)

Tjelesna težina psa

5 kg

Dnevni obrok (malo aktivan - aktivan)

86 – 90 g

10 kg

144 – 152 g

20 kg

243 – 256 g

30 kg

329 – 346 g

40 kg

408 – 430 g

50 kg

483 – 508 g