Menu
Your Cart

New

Novo

Raznolikost je doista začin života. Bilo da izaberemo nešto novo iz znatiželje, zabave ili zbog okolnosti koje zahtijevaju da stare stvari zamijenimo novima, svi cijenimo što imamo mogućnosti. Zato smo proširili naš izbor proizvoda za naše pasje prijatelje. Pažljivo smo odabrali samo najkvalitetnije, najukusnije, aromatične i prirodne proizvode bez štetnih dodataka. I, naravno, svi naši proizvodi su ekološki prihvatljivi i ljubazni prema svim životinjama.
VeggieAnimals PLUS prirodna je i ukusna hrana za pse prikladna za pse svih veličina. Posebno ga je formulirao tim profesionalnih veterinara kako bi pr..
25.90€ - 89.20€
Njega psa s dugom dlakom može biti izazovna, ali korištenje balzama može ju itekako olakšati. Nanesite balzam, ostavite da djeluje 10-20 minuta i dok ..
11.90€
Primjećujete li da se uši vašeg psa prečesto prljaju, posebno ljeti? Toplina i vlaga mogu dovesti do rasta štetnih bakterija i gljivica u uhu, a to je..
7.50€
Sprej za šape je dizajniran za čišćenje i njegu šapa i krzna vašeg ljubimca. Napravljen je od 100% prirodnih sastojaka i obogaćen hranjivim biljnim ul..
7.90€
Naš sprej protiv krpelja napravljen je od prirodnih biljnih ekstrakata koji odbijaju krpelje i sprječavaju njihov razvoj. Ovaj sprej je potpuno bez ke..
10.90€
Sapun za pse izrađen je od najkvalitetnijih, organskih biljnih ulja i maslaca, te obogaćen mediteranskim biljem koje je idealno za sve vrste krzna, ča..
7.20€
Sapun za pse izrađen je od organskih hladno prešanih biljnih ulja i maslaca. To se postiže tradicionalnim procesom saponifikacije, korištenjem NaOH za..
7.20€
Šamponi za sve boje kose ručno su izrađeni od visokokvalitetnih biljnih ulja i biljnih vrsta maslaca. Ekstrakti svježeg bilja uzgojenog na imanju doda..
12.00€
Jeste li svjesni štetnih kemikalija prisutnih u većini šampona za pse? Ove sintetičke kemikalije mogu uzrokovati svrbež, alergije i gubitak kose, među..
12.00€
Predstavljamo savršeni šampon za pse bijele, svijetle i osjetljive dlake. Ovaj je šampon ručno izrađen reakcijom saponifikacije iz visokokvalitetnih b..
12.00€
Ami RED grah i rajčice je dobro izbalansirana hrana za pse koja vašem dlakavom prijatelju osigurava sve potrebno za dnevnu prehranu. Ova mokra hrana z..
3.20€
Ami ORANGE bundeva i slatki krumpir je dobro izbalansirana hrana za pse koja vašem dlakavom prijatelju osigurava sve potrebno za dnevnu prehranu. Ova ..
3.20€
Ami GREEN leća i brokula je dobro izbalansirana hrana za pse koja vašem dlakavom prijatelju osigurava sve potrebno za dnevnu prehranu. Ova mokra hrana..
3.20€
Ami YELLOW mrkva i krumpir je dobro izbalansirana hrana za pse koja vašem dlakavom prijatelju osigurava sve potrebno za dnevnu prehranu. Ova mokra hra..
3.20€
Ami Planet je prva svjetska tvrtka za hranu za kućne ljubimce koja se temelji isključivo na biljkama. Sa proizvodnjom su počeli 2002. godine, a njihov..
8.90€
Ami Planet je prva svjetska tvrtka za hranu za kućne ljubimce koja se temelji isključivo na biljkama. Sa proizvodnjom su počeli 2002. godine, a njihov..
23.90€ - 69.90€
Je li vaš pas pun energije i voli trčati uokolo? Što može biti ljepše? Međutim, puno vježbanja često opterećuje zglobove. Stariji psi također imaju pr..
3.64€
Prirodni – bezmesni PIKA kolačići za pse su ideja i proizvod Pekare Pika dog. Rade se ručno, tako da je svaki kolačić unikatan. Kolačići su 100% priro..
3.38€
VEGDOG DENTALS XLZube ne treba zanemariti. To nije slučaj samo s nama ljudima, već i s našim četveronožnim pratiteljima. Kako bi njega zuba bila u..
4.29€
VEGDOG ADULT Leća i proso biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena preh..
3.99€ - 6.99€
Prirodni – bezmesni PIKA kolačići za pse su ideja i proizvod Pekare Pika dog. Rade se ručno, tako da je svaki kolačić unikatan. Kolačići su 100% priro..
3.38€
Soopa štapići za zube JABUKA & BOROVNICATražite ukusnu poslasticu za pse koja je i zdrava? Soopa Dental Sticks su hipoalergena poslastica bez žita..
4.95€
Soopa poslastice jabuka i borovnica Tražite ukusnu poslasticu za trening koja je zdrava i za vašeg psa? Soopa Healthy Bites ne sadrži žitarice, hi..
3.99€
VEGDOG FARMER'S CRUNCH suha hrana je potpuna hrana za odrasle pse od 12 mjeseci (ovisno o pasmini i veličini) i nudi zdravu alternativu u planu prehra..
14.90€ - 52.90€