Menu
Your Cart

Sniženje

Vegdog ADULT No1 Vegdog ADULT No1
Sniženje
Marka: VEGDOG
VEGDOG ADULT No1 biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa. Optimalno je prilagođena prehrambenim ..
25.75Kn
Vegdog SENIOR No1 Vegdog SENIOR No1
Sniženje
Marka: VEGDOG
VEGDOG SENIOR No1 biljna je hrana za pse bez glutena i soje, kojom ćete zadovoljiti sve prehrambene potrebe psa.Optimalno je prilagođena prehrambe..
25.75Kn
100% kompostivane vrećice za pse s ručkama - 160 kom. 100% kompostivane vrećice za pse s ručkama - 160 kom.
Sniženje
THE SUSTAINABLE PEOPLE VREĆICE ZA PSE su visokokvalitetne vrećice s ručkama na bazi škroba - certificirane OK kompost HOME - 100 % kompostivane i bior..
73.70Kn
VEGDOG Dentals štapići za žvakanje VEGDOG Dentals štapići za žvakanje
Sniženje
Marka: VEGDOG
VEGDOG DENTALS su održiva alternativa čišćenju zuba vašeg vjernog prijatelja. Proizvedeni su prema potpuno biljnom receptu s ciklom i tapiokom. Obožav..
28.70Kn
Soopa PAPAJA trakice
Sniženje
Marka: SOOPA
Soopa PAPAJA trakice (85g) Sočna i ukusna pasja poslastica, puna vitamina, minerala i antioksidanta može nadmašiti svaku bolest. Papaja je bogata ..
36.52Kn
Soopa štapići za žvakanje KELJ & JABUKA
Sniženje
Marka: SOOPA
Soopa štapići za žvakanje KELJ & JABUKA  (100g) Zbog svojeg anti karcinogenih i za imunološki sustav bitnog sustava poznajemo kelj i kao “zeleni k..
36.52Kn
Soopa štapići za žvakanje KOKOS & CHIA SJEMENKE
Sniženje
Marka: SOOPA
Soopa štapići za žvakanje KOKOS & CHIA SJEMENKE  (100g) Kokos kao supernamirnica koja ima izvrsna protubakterijska, protuvirusna i protugljivična ..
36.52Kn
Soopa štapići za žvakanje MRKVA & BUNDEVA
Sniženje
Marka: SOOPA
Soopa štapići za žvakanje MRKVA & BUNDEVA  (100g)Sjemenke bundeva su poznate kao super hrana; odlično utječu na pseću kožu, dlaku i probavu. Vašem..
36.52Kn
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 stranice)